Összes műsor

Családi kör

Elérhető részek:

12
CC

1. rész

32. rész

A Csalási kör mai adásában különböző emberi kapcsolatokat, viszonyokat veszünk sorra.

12

1. rész

1. rész - Fantázia-hazugság

A Családi kör című műsor első része, amelyben Ranschburg Jenő pszichológus a gyermekhazugság témakörét járja körbe.

12
CC

1. rész

8. rész - Serdülőkori problémák

A Családi kör mai adásában a serdülőkori problémákról lesz szó.

12
CC

1. rész

19. rész

A Családi kör mai adásában a friss házasokról, illetve az illemről és öltözködésről lesz szó.

12
CC

1. rész

56. rész Nekem is van saját életem

A mai adásban a családon belüli szövevényes kapcsolatok lesznek a középpontban. Mindenkinek lehet saját élete, de ezt a másik fél néha nehezen tudja feldolgozni, különösen akkor, ha egy nő akar kitörni sztereotip szerepköréből.

12
CC

1. rész

43. rész

Kedves Nézőink! A mai adásban a szülők és gyerekek közti helytelen kommunikáció lesz a fő téma. A rövid jeleneteket Dr. Ajkai Klára és Dr. Mérei Ferenc pszichológusok elemzik.

12
CC

1. rész

Húsvéti vizit

A Családi kör mai adásában a szegénység és gazdagság, valamint az ebből az ellentétből születő konfliktusok lesz a téma.

12

1. rész

Albérlet Cinkotán

A mai adás a szüleikkel együtt élő fiatalokról szól, akik a házasságkötés gondolatával foglalkoznak.Terikét, aki özvegyen neveli két gyermekét, udvarlója, Károly már évek óta szeretné feleségül venni. Terike viszont csak akkor köt házasságot, ha a gyerekei kiröppentek a házból. Károly, hogy felgyorsítsa a folyamatot, balatoni nyaralásra küldi Terike már-már felnőtt fiát és leányát. Számítása be is válik, hiszen a gyerekek menyasszonyként és...

12
CC

1. rész

1. rész Szeptember

A Családi kör mai részében egy nehéz körülmények közt élő család életébe pillanthatunk bele. Az iskolakezdés egyre közeledik és a család nem tudja miből fedezni a tanévkezdéshez szükséges kiadásokat. A tanévnyitóra, azonban mindent beszereznek, igaz nem a legtisztességesebb módszerekkel...

12
CC

1. rész

153. rész Betegágynál

Erzsi gyermekeit egyedül nevelő anya. Titokzatos tünetekkel kórházba kerül, s hamarosan kiderül, gyógyíthatatlan beteg. Gyermekeit a nagymama látja el, bár bácsikájuk is készséggel átvállalná felnevelésüket. Erzsi halála után a gyerekek apja is jelzi, új házastársával magukhoz vennék a kicsiket. A gyermekek elhelyezésében végül a Gyámhatóság dönt.

12
CC

1. rész

127. rész Együtt vagy külön?

Ildikó, a fogászati asszisztensnő és András, a buszsofőr egymásba szeretnek, összeházasodnak és a fiú kis házába költöznek. Később kényelmi szempontok miatt visszamennek a lány szüleihez. Konfliktusok sora kezdődik a "házisárkány" anyós miatt, a fiatalok végül elválnak. Kis idő elteltével azonban a papa segítségével a fiatalok újra összekerülnek és már második gyermeküket várják.

12
CC

1. rész

137. rész Nem rám tartozik?

Jani veszélyeztetett gyerek. Az iskolában agresszív, otthon viszont apja vele és anyjával viselkedik gorombán. A pedagógus segíteni szeretne, ezért két osztálytársát felküldi Janihoz, hogy együtt tanuljanak és egyben tanúi legyenek az apa agresszivitásának.

12
CC

1. rész

110. rész Majd a nagymama

Magdus épp nyugdíjba megy, amit ő és családja is nagyon vár. Udvarlójával tervezgetik a közös jövőt és nyaralást, míg lánya inkább bébiszitterként alkalmazná. Magdusnak rosszul esik, hogy lánya önző, nem figyel az ő igényeire. Egy veszekedés alkalmával minden megváltozik...

12

1. rész

104. rész A szülői örökség

Valóban olyan szülőkké válunk, amilyennek fiatalkorunkban elképzeljük magunkat vagy saját szülői örökségünket visszük tovább? Ranschburg Jenő és Kelemen Endre erre a kérdésre keresi a választ néhány rövid jelenet bemutatásával és elemzésével.

12
CC

1. rész

141. rész Az eszedre hallgass!

Sári és Sanyi több mint tíz éve házasok. Közben kapcsolatuk ellaposodott, de házasságukat összetartják a gyerekek és a közös érdekek. A hétköznapok eseménytelenül peregnének, ha nem lépne be a feleség életébe egyik kollégája. A film után Kelemen Endre és Várkonyi Zsuzsa pszichológus elemzi a jeleneteket.

12
CC

1. rész

170. rész Hulló levelek

Vermes Károly 45 évesen nősült, most 58. Felesége elválik tőle, gyermeküket ellene neveli. Próbál egyfajta kulturált kommunikációt kialakítani családjával a lakótelepi lakás összezártságában, de folyton ellenséges indulatokkal találja szemben magát. Egy baleset után állását is elveszti és vidékre kell költöznie. Teljes magányából a helyi nyugdíjas klubban szerzett barátok húzzák ki.

12
CC

1. rész

92. rész — Boldog Karácsonyt!

A Családi kör mai adásában a karácsonyi szokásokról, az ajándékozásról és a kisebb bonyodalmakról, illetve azok megoldásairól lesz szó.

12
CC

1. rész

68. rész — Miért vagyok egyedül?

A Családi kör mai adása egy valódi nézői levél alapján készült. A levél írója egy öregember, aki arra keresi a választ, hogy miért lett magányos...

12
CC

2. rész

34. rész A Csend és a lárma

A Családi kör mai adásában a csendről és a lármáról, illetve azok elviseléséről lesz szó.

12
CC

2. rész

2. rész - Bizalom

A Családi kör mai adásában az őszinteségről, a szülőkkel való bizalomról lesz szó.