Összes műsor

Gyuszi ül a fülben...

Elérhető részek:

12
CC

1. rész

1. rész

A rendszerváltás humora: pártokról és szavazókról. Bodrogi Gyula és művésztársai ebben a műsorban alapították meg az SZCSP-t, azaz a Színes Csokornyakkendősök Pártját az 1989-es nagy pártalapítások közepette.

12
CC

2. rész

2. rész

A rendszerváltás humora:az IKV, tüntetések és magánélet, no és az új magyar farmergazdaság.

12
CC

3. rész

3. rész

A rendszerváltás humora: a Színes Csokornyakkendősök Pártja, reprivatizáció és a devizaszámlák új lehetőségei.

12
CC

4. rész

4. rész

A rendszerváltás humora: hogyan fogadják a külföldi befektetőt, mi a helyzet a Belvárosban és az orvosnál, és egyszerű-e a vámvizsgálat?

12
CC

5. rész

5. rész

A rendszerváltás humora: a kárpótlás, az államadósság, a gyógyszeráremelés és Gorbacsov.

12
CC

6. rész

6. rész

A rendszerváltás humora: választási párt- dömping, szobordöntés, az új miniszter és az elszámoltatás.

12

7. rész

7. rész

A rendszerváltás humora: élet az aluljáróban, káderezés, disznóvágás a városi lakásban, valamint megtudhatjuk, mit gondolunk a külföldi jó tanácsadókról.

12
CC

8. rész

8. rész

A rendszerváltás humora: mit ígér a Menő Jövő Jós Kft; hogyan alakít kormányt Antall József; jönnek a privát börtönök és a T. J. Kukker Polisz akadémia kalandjaival is megismerkedhetnek a nézők.

12

9. rész

9. rész

A rendszerváltás humora: a nézők tanúi lehetnek az SZCSP azaz a Színes Csokornyakkendősök Pártja elnökségi ülésének; megismerhetnek egy különleges esetet a bőrgyógyászaton; folytatódnak a T. J. Kukker Polisz akadémia kalandjai, és persze sok villámtréfa is lesz.

12
CC

10. rész

10. rész

A rendszerváltás humora: népiek és urbánusok; hogyan készül egy politikus a parlamenti felszólalására; milyen egy magán peepshow; a T. J. Kukker - Polisz akadémia újabb része és a villámtréfák.

12
CC

11. rész

11. rész

A rendszerváltás humora: vadásztörténetek; családi benzinkút, kárpótlás; a betörő és az adóbevallás és végül bepillanthatnak egy masszázs szalonba.