Összes műsor

Kántor

Elérhető részek:

12
CC

1. rész

I. rész Külvárosi őrszoba

Csupati őrmester egy külvárosi piacon teljesít szolgálatot, de ez egyáltalán nem zavarja az ott garázdálkodó tolvajbandát. Főnöke mérgében egy kocsma környékére helyezi át az őrmestert, aki állítja, hogy egy rendőrkutya hathatósan segítené a munkáját. Végül rátalál egy kóbor kutyára, akivel komoly harcot vív a falkavezérségért. Kitartóan neveli és tanítja a rendkívül intelligens állatot, aki hamarosan busásan megszolgálja a szeretetet.

12
CC

2. rész

II. rész A postarablás

Csupati őrmester és Kántor már iskolázott nyomozók. Azt a feladatot kapják, hogy segítsenek az alagútban történt postakocsi rablás tetteseinek elfogásában. Vélhetően, egy egész banda áll a rablás mögött, akik összejátszottak a gépkocsivezetővel. A rendőrök egy halott lány mellett találják meg a pénzt, és Kántor természetesen azonnal szagot fog.

12
CC

3. rész

III. rész Az erdész halála

A tőrösi erdészhez disszidens unokaöccse és annak barátja, egy amerikai milliomos érkezik látogatóba. A vendégek arra kérik a házigazdát, hogy rejtsen el számukra egy pénzzel és ékszerrel teli kézitáskát. Ám valakik kifigyelik az erdész titkát, miközben a Pesten tartózkodó unokaöcs újabb bűntényt követ el barátjával. Kántort azonban semmi nem tudja félrevezetni, ha egyszer szagot fog.

12
CC

4. rész

IV. rész Havas történet

Csupatit, és az egész nyomozócsoportot vidékre helyezik, ahol az élet unalmas, és eseménytelen. Csupán egy váratlan dolog tölti el örömmel az őrmestert: megismerkedik egy csinos lánnyal, aki meghívja lovagolni a méntelepre. A telepen egy titkos kártyabarlangot fedez fel. Nem sokkal később az egyik bánya jelenti, hogy a munkások bérét elrabolták. Csupati és Kántor nem késlekedik a nyomozás megkezdésével.

12
CC

5. rész

V. rész Az ellopott vonat

Két vidéki állomás között eltűnik egy vonat, melyen több millió forintot tartalmazó postazsákokat szállítottak. A nyomozók a vonatot a közeli bánya területén találják meg, természetesen a pénzeszsákok nélkül. A négy megkötözve talált tanú vallomása alapján nem sok információhoz jutnak, de Kántor egyértelműen a patakforrás és a határhoz vezető út felé jelez. Csupati pedig, felettesének véleménye ellenére is, a kutyájának hisz.