Összes műsor

Megtörtént bűnügyek

Elérhető részek:

12
CC

1. rész

Száraz martini

A régiségeket és ékszereket gyűjtő Tamás doktort egyik reggel holtan találják dolgozószobájában. A gyanú unokahúgára terelődik. Közben meggyilkolják Tausz Albert sírkőfaragót is, akinek komoly gondjai voltak feleségével, éppen ezért az asszonyt gyanúsítják. Ám ekkor kiderül, hogy a gyilkosságokat ugyanazzal a pisztollyal követték el.

12
CC

2. rész

Gyilkosság Budán

A külföldről kapott ajándékcsomagból élő idős asszony rablótámadás áldozata lesz. A gyanú előbb a házvezetőnőre, majd egy zavaros ügybe keveredett fiatalemberre terelődik. A boltosné hívja fel a figyelmet az előző házvezetőnő személyére. A nyomozás nagy lendülettel folyik tovább ezen a szálon.

12
CC

3. rész

A négylevelű lóhere

Váratlanul eltűnik egy asszony, akinek négylevelű lóhere formájú ékszerét megtalálják a szappantartó alatt vérfoltokkal. A férj és a szerető egyaránt gyanúsított. A nyomok azonban arra utalnak, hogy a tettes feltehetőleg nő lehetett.

12
CC

4. rész

A müncheni férfi

1949-ben meggyilkolnak egy fiatal nőt. 11 évvel később rálőnek valakire, röviddel ezután holtan találnak egy másik férfit a lakásán. A gyilkosságok között összefüggés van.

12
CC

5. rész

Azon az éjszakán...

Egy házmester bejelenti, hogy az egyik lakó véresen hozta vissza a kölcsönkért súrolókefét, ráadásul három nagy bőrönddel távozott. Nemsokára Bajánál a Duna egy feldarabolt női holtestet vet ki a partra.

12
CC

6. rész

Iskolatársak voltak

A leghosszabb epizódban sorozatgyilkosságok után nyomoz a rendőrség. Az áldozatok eltorzult arccal, félmeztelenül kerülnek elő. Az egyik holtest közelében találnak egy F. G. monogrammal jelzett zsebkendőt, ami talán segíthet a nyomozóknak.

12
CC

7. rész

A kiskirály

1955-ben találnak egy holttestet a Rába-parton. A hatósági eljárás során - bár van gyanúsított - balesetet állapítanak meg, s az ügyet lezárják. Az áldozat nagyapja azonban nem nyugszik bele az ítéletbe. Két évvel később utánajár az ügynek, eljut egészen a miniszterig. A nyomozással Csipke őrnagyot és csapatát bízzák meg, akik kivonulnak a Vas megyei faluba. Az új vizsgálat mindent elölről kezd, s a faggatások révén megdöbbentő dolgok kerülnek...

12
CC

8. rész

A holtak nem beszélnek

A sorozat egyetlen színesben leforgatott epizódjában Sugár György mérnök késő éjszaka ér haza, és felfedezi, hogy feleségét és gyerekeit meggyilkolták. Közben rálőnek Sugár szeretőjére, a Normafánál meg egy felakasztott női holtestet találnak, akiről kiderül, hogy régen Sugár szeretője volt. A Mátyus őrnagy által vezetett nyomozás meglepő fordulatokat hoz.