Összes műsor

Telepódium

Elérhető részek:

12
CC

1. rész

Zsákutca

Az utca neve mostanság nem ismert, de 1984-ben, amikor Budapesten ott vidámkodtak a Kabarészínház művészei, már "Ár utcának" nevezték. A X. kerületben lévő utcák neveinek is külön történetük van; a házmesternő úgy nyilatkozik a darabban, eredetileg Tatárdúlás utcának hívták, csakhogy a háború alatt találat érte a táblát. Ekkor kezdődött minden...

12
CC

2. rész

Ciprián mester

Ciprián mester, a falusi csodadoktor esete a néma asszonnyal, aki mindenáron gyermeket szeretne...

12

3. rész

Most mi jövünk

"Most mi jövünk" - bíztatnak (vagy fenyegetnek...?) a Telepódium ifjú művészei, és valóban: erre az egy órára Straub Dezső, Forgács Gábor, Rátonyi Hajnal, Nyertes Zsuzsa, Böröndi Tamás, Vajda Károly, Balogh Bodor Attila, Katona János, ifj. Pathó István, Szolnoki Tibor, Verebély Cosima és Vándor Éva megkapja a színpadot, és a fiatalok valóban "bedobnak apait-anyait", hogy zenével-tánccal-prózával kitűnő szórakozást nyújtsanak a nézőnek.

12

3. rész

Az admirális

Egy kalandos eljegyzés története, ahova Olga, a menyasszony meghívja admirálisnak hitt édesapját, akiről kiderül, hogy csak egy vidéki színész. A bárónő azonban ráveszi a férfit, hogy lányuk kedvéért játsza el az admirális szerepét. Közben persze bonyolítja a helyzetet, hogy a partin megjelenik az igazi admirális felesége.

12
CC

3. rész

A magyar csoda

Van-e magyar csoda? Tréfás jelenetek és dalok mutatják be a magyarországi életet, ahogy ezt 1981-ben láttuk, olyan neves színészek előadásában, mint Agárdy Gábor, Schubert Éva, Balázs Péter, Hámori Ildikó, Bodrogi Gyula, Moór Marianna, Harsányi Gábor, Csala Zsuzsa, Szombathy Gyula.

12

4. rész

Nehéz nőnek lenni?

A férfi és nő kapcsolatát rövid humoros jelenetekkel, pikáns dalokkal dolgozza fel a témát számtalan oldalról megvilágító, szórakoztató összeállítás.

12

4. rész

A kitüntetés

Egyeske, a kórház kiemelt betege, 14 év után elhagyhatná a kórházat, ő azonban olyan jól érzi bent magát, hogy inkább műtrágyát eszik, hogy újra beteg legyen, és maradhasson. Amikor azonban később sült kacsát eszik, hirtelen jók lesznek a leletei. Így az orvosok hihetetlen felfedezésnek vélik, hogy a zsírdús táplálkozás gyógyít. Külföldön is elismerik őket, és kitüntetést kapnak a felfedezésért. Ekkor Egyeske,a táppénzcsaló is követelőzni kezd.

12
CC

5. rész

Francia négyes - apró bolondságok

A kabaré műfajának legnépszerűbb színészei vállalkoznak arra, hogy néhány mókás jelentben és dalban mutassák be a férfi és a nő örök harcának nagy ütközeteit, párizsi környezetbe helyezve.

12
CC

5. rész

Tiszta idegbaj - Klinikai kabaré

Idegbajt nem fognak kapni, de nagyon jól szórakoznak majd a kitűnő kabaréjeleneteken. A műsorban látható többek között Tombor Bözse és Vitéz László jelenete is. Szereplők: Agárdy Gábor, Balázs Péter, Bodrogi Gyula, Csala Zsuzsa, Gálvölgyi János, Halász László, Hámori Ildikó, Heller Tamás, Horváth Gyula, Inke László, Körmendi János, Máthé Erzsi, Moór Marianna, Soproni Ági, Szombathy Gyula, Verebély Iván.

12
CC

6. rész

A férj vadászik

Szerelmi sokszög, melyben minden szál összekapcsolódik. Duchotel, a férj vadászni indul, de hamar kiderül, hogy valójában nőügye van, ezért a sértett feleség a legjobb barátjával készül bosszút állni rajta. A helyzetet bonyolítja, hogy véletlenül - persze - ugyanabban a házban vannak a titkos találkák. A komédia vége azért szolgál némi meglepetéssel.

12
CC

6. rész

Kutyakomédia

Bakonyi Kriszti titokban vesz egy afgán agár kutyát. Szülei eleinte nem örülnek, de aztán Bakonyi rájön, hogy a kölyökkutyákkal majd bevágódhat főnökénél Kemenesnél. Kemenes örül, mert ő is főnökének, Salamonnak akar kedveskedni a kutyával. Salamon is továbbadná a kutyát főnökének, Dömötörnek, Dömötör pedig a minisztériumi államtitkárnak, Pilisinek. Ő viszont az autószerelőjének ígérte a kölyköt egy pár lökhárítóért. Mikor kiderül, hogy...

12

6. rész

Kutyakomédia

Bakonyi Kriszti titokban vesz egy afgán agár kutyát. Szülei eleinte nem örülnek, de aztán Bakonyi rájön, hogy a kölyökkutyákkal majd bevágódhat főnökénél Kemenesnél. Kemenes örül, mert ő is főnökének, Salamonnak akar kedveskedni a kutyával. Salamon is továbbadná a kutyát főnökének, Dömötörnek, Dömötör pedig a minisztériumi államtitkárnak, Pilisinek. Ő viszont az autószerelőjének ígérte a kölyköt egy pár lökhárítóért. Mikor kiderül, hogy...

12
CC

7. rész

Csacsifogat

Zoltán és Ágnes válni készül. Gusztáv bácsi, akivel eltartási szerződést kötöttek, azonban mindent elkövet, hogy kibékítse őket. Zoltán mamájának táviratot küld fia nevében, hogy azonnal jöjjön, fejlemények vannak. Lujzika, az aggódó mama nem sokat teketóriázik, és amikor megérkezik, Gusztáv bácsival találkozik először, akinek köntörfalazását félreérti...

12
CC

7. rész

Csak semmi politika

12
CC

8. rész

Mindenre van magyarázat

Mindenre van magyarázat - ez kétséget kizáróan helytálló megállapítás egy leltározó szemszögéből; kipipálható. Ez azonban egy kabaré alcíme, azt is felveti, milyen mértékben kielégítő egy-egy magyarázat és kinek-kinek? 1981. év, és az egyik jellegzetessége a mókaságnak, hogy hat műsorvezetője váltja egymást a mikrofon előtt úgy, hogy elődjének átadja a főnökség által vele küldött felmondólevelét.

6
CC

9. rész

Alacsony az Ararát

Volt idő az Írás szerint, amikor olymértékben elszaporodott a gonoszság a földön, hogy az Úr arra az elhatározásra jutott, a víz erejével megtisztítja teremtményei világát.

12
CC

10. rész

Tökéletes házasság

Fehér Klára bohózatában egy televíziós vetélkedő szereplőjévé váló férj a főszereplő, aki minden idejét a tévé előtt tölti. Bekerülve a vetélkedőbe kiderül, hogy semmit nem tud a feleségéről, aki ezalatt eltűnik otthonról. A tévé segítségével már a fél város az asszonyt keresi, a mentőket és a rendőrséget is értesítik, a szomszédok rémhíreket terjesztenek, az anyós gyászolni kezdi - ám a jelenet végén kiderül, hogy az elhanyagolt feleség...

12
CC

11. rész

Bombaüzlet

Rubint úr és felesége turistaként Párizsba érkezik. Az asszony izgatottan készül vásárolni, a férj pedig egy kávéházban összetalálkozik régi ismerősével, Braunnal, aki immár dr. Browning néven fegyverekkel és bombákkal szélhámoskodik. Rubint Braun régi adóssága kifizetése helyett azt kéri Brauntól, hogy szervezzen neki találkát egy jó kis francia nővel. A kávéházba közben roppant titokzatos dél-amerikai összeesküvők érkeznek...

12
CC

12. rész

Minket kérem informálnak?!...

Minket kérem informálnak?!... a Telepódium humoros műsora a rádióról, televízióról és a hírközlésről dalokon és kabaréjeleneteken keresztül, olyan nagyszerű színészek előadásában, mint Bodrogi Gyula, Csala Zsuzsa, Csákányi László, Gera Zoltán, Inke László, Káldi Nóra, Mikó István, Schubert Éva, Szilágyi Tibor, Szuhay Balázs, Tahi Tóth László, és Verebély Iván.

12

14. rész

A végzet asszonya

Fekete özvegy! - mondják róla a bulvárlapok riporterei. Két férje volt, mégis özvegyen kerül harmadszor egy kiváló dolgozói jelvénnyel nyugdíjjazott volt ügyész karjai közé. Ráadásul elhiteti vele, hogy érintetlen, megőrizte magát neki, erre az alkalomra, a házasságkötésükig. Mulatságos tanmese arról, miért is érdemes érdekházasságot kötni.