Színészek és kutyák - kvíz

A színészek között is szép számmal akadnak kutyabarátok. Ez alkalommal kedvenceik szemszögéből láttatjuk őket.

Kvíz

2021.09.28 | olvasási idő: kb. 2 perc


Az itt következő fényképeken egy-egy híres színész látható kedvencével. Azt kell kitalálnia, hogy ki látható a képen vagy milyen kutyafajta a kedves kedvenc. Három lehetséges válasz közül kell kiválasztania a megfelelőt.

Borítókép: Budapest, 1965. július 3. Cirókai Lurkó, a világgyőztes puli. Tulajdonos: MTVA Fotóarchívum. Készítette: Fényes Tamás. Azonosító: MTI-FOTO-F__NY19650703021

Kedves Olvasó, folyamatosan bővülő Fotótárunkban jelenleg több mint 306 ezer fénykép közül válogathat. Ha cikkünk felkeltette érdeklődését, ide kattintva további érdekes felvételeket talál.

További cikkek:

Leporolva, restaurálva: Öveges professzor legkedvesebb kísérletei

Ki volt ez az átütő lelkesedésű, Einstein-frizurájú, szódásüveg szemüvegű kisöreg, aki minden vackot felhasznál a háztartásból, csak hogy megértesse velünk a fizika törvényszerűségeit?

Jedlik Ányos – egy delejező ember

A bencés rendi szerzetes nevéhez fűződik többek között a villámdelejes forgony (elektromotor), az egysarki villanyindító (unipoláris gép), a csöves villámfeszítő (feszültségsokszorozó generátor) és a savanyavízi készület (szikvízgyártó berendezés) felfedezése, továbbfejlesztése és elkészítése.

Gobbi Hilda emlékére

A 110 éve született Gobbi Hildára a legnépszerűbb alakításairól készült fotógalériával emlékezünk.

A frizuradivat örök körforgása

Egyenes vagy göndör? Rövid vagy hosszú? Világos vagy sötét? Természetes vagy festett? Nem egyszerű a döntés, de inspirálódhatunk régi divatok és fotók segítségével.