Indián nyári kínálat az m3.hu-n!

A tikkasztó hőség után tartalmas, megújult kínálatot hozunk, hogy Önök kikapcsolódhassanak! A következő hetekben számos, évtizedek óta nem látott műsorral bővítjük az m3.hu palettáját. Mutatjuk az újdonságokat!

Házon belül

2021.09.09 | olvasási idő: kb. 2 perc


Új gasztro műsorsávunkban a Mit főzzünk ma? sorozattal indulunk. Csemege ez azoknak, akik szeretnek egy kellemes ebédet a televíziós főzőműsorok társaságában előkészíteni. Erre szeptember 25-től szombaton és vasárnap is lesz lehetőség.

 

A "Mit főzzünk ma?" című gasztro sorozatunkkal hétvégén délelőtt várjuk a nézőket.

Az Anyanyelvi szószóló című nyelvápoló műsorban érdekes szóelemzések, szómagyarázatok, játékok láthatók majd Balázs Géza és Dr. Grétsy László műsorvezetésével.

A Tengerre, magyar! című sorozatunkat a hajózás szerelmeseinek ajánljuk, az Ars Hungarica című sorozatunk pedig igazi művészeti csemege, ráadásul az m3 műsorán először találkozhatnak vele nézőink. Roxinpad című sorozatunkkal a könnyűzene kedvelőinek kedveskedünk, a komolyzene szerelmeseinek pedig hamarosan jönnek a Zenélő órák, ahol ismert és kevésbé ismert áriákban gyönyörködhetnek nézőink.

Folytatjuk Kincsestár című sorozatunkat, melyben többek között Kovács Apollónia, Kibédi Ervin és Eperjes Károly mesél életéről. Színházi történetek színésznagyjainktól nem csak színházrajongóknak. És ha az előzőekben színházi történetekről volt szó megújult kínálatunkban, szeptember végétől premier előadások tárházát hozzuk Önöknek, amelyben a Zenés TV Színházban Bartók Béla A kékszakállú herceg várát, a Hotel Plazát és a Barbárokat láthatják nézőink.

A "Hotel Plaza" Ruttkai Évával és Básti Lajossal

Szintén szeptember utolsó hetétől régóta nem sugárzott filmek online premieriével kedveskedünk a filmek kedvelőinek az m3-on. A Pygmalionban parádés szereposztás, Huszti Péter, Kiss Mari, Márkus László várja Önöket. A Tánya című tévéjátékban Kubik Anna és Oszter Sándor, a Szeptemberben Páger Antal, Törőcsik Mari, Kiss Manyi, Sinkovits Imre és Sztankay István hozzák el napjainkba az 1960-as évek vidéki életét. A különc című filmben Sinkovits Imre, Pécsi Ildikó, Szilágyi Tibor és Huszti Péter repítenek vissza bennünket az 1848-49-es forradalom és szabadságharc leverése utáni időszakba.

Pygmalion - Huszti Péter és Kiss Mari főszereplésével

Természetesen a gyerekekre is gondoltunk! Szeptember 10-étől indul útjára a Vitéz László vándorútján című sorozat, amelyben egy országjárás során megismerkedhetünk azokkal a műhelyekkel és művészeti csoportokkal, amelyek valamilyen formában a bábjáték hagyományait folytatják. Augusztustól vetítjük a Mi újság a Futrinka utcában? sorozatot, amelynek néhány epizódját, - mint a Fogadó az Aranybolhához vagy a Robog a táltos -, a 90-as évek óta először láthatják nézőink.

Aki nem tudja, hogy "Mi újság a Futrinka utcában?", annak ezt látnia kell!

Kövessék figyelemmel műsorunkat, töltsék a kellemes kora őszt az m3.hu-val és megújult kínálatunkkal!

További cikkek:

Hallja? Nem hallja?!

Zajongani fogunk. És hogy érdekesebb legyen, olvasóinkat is játékra hívjuk.

Kossuth híd – átkelő tíz évre

A II. világháborúban a németek felrobbantották a budapesti Duna-hidakat, az ostrom utáni első állandó híd a Kossuth és a Batthyány teret kötötte össze. 1946-tól 1956-ig működött, 1960-ban lebontották.

A nándorfehérvári diadal emléknapja

1456. július 22-én a Nándorfehérvárt (a mai Belgrádot) védő magyar seregek megsemmisítő vereséget mértek II. Mehmed török szultán hadaira. A győzelem 555. évfordulója alkalmából, 2011-ben az Országgyűlés a napot a nándorfehérvári diadal emléknapjává nyilvánította.

A fáraó átka és a médiahecc

Nem feltétlenül kell a fáraók földjére zarándokolnunk ahhoz, hogy szemrevételezhessünk egy valódi egyiptomi múmiát.