Összes műsor

Futrinka utca

Elérhető részek:

CC

1. rész

A kóbor eb

Futrinka utca lakói esős napra ébrednek, de még nem sejtik, hogy a legnagyobb fejtörést aznap nem a nedvesség, hanem egy kóbor kiskutya felbukkanása okozza majd. Mármost kinek a dolga befogadni a fázó kiskutyát?

CC

2. rész

Tanuljunk házőrzést

Cicamica megkéri Morzsát, hogy a kis Buksit tanítsa meg házat őrizni. Buksi olyan komolyan veszi a tanulást, hogy kitartásával nem csak mesterét ejti ámulatba, hanem a valódi bajtól is megóvja a ház környékét.

3. rész

Rókica

Buksi unatkozik, mert a felnőtteknek mind dolguk van. Unalmában gödröket ás, csakhogy ezzel kárt okoz. Mennyivel könnyebb lenne, ha lenne kivel játszani! Szerencsére Sompolyogihoz éppen vendégségbe érkezik unokahuga.

4. rész

A szájkosár

Morzsa elviszi Buksit sétálni, hogy unalmában ne okozzon több kárt. Útközben nem lehet vele bírni és ennek bizony súlyos következménye lesz. Egyedül Cicamica bízik abban, hogy Buksi hallgat a szép szóra.

CC

5. rész

A sas

Buksi ugatásával zavarja a Futrinka utca lakóit. Mikor kell egy kutyának ugatni? Ebben most kivételesen Cicamica sem tud neki segíteni. Mielőtt újra bajt keverne, Morzsa a pártfogásába veszi.

CC

6. rész

Az edzett eb

Morzsa Buksiból edzett kutyát akar nevelni, ezért a napi mozgásról a szakadó eső miatt sem hajlandó lemondani. Csakhogy bőrig áznak, és ez néha még egy edzett ebben is kifog!

CC

7. rész

Az őrző-védő kalap

Nyúl kalapos fejfedőit veszély fenyegeti, így segítségért folyamodik a tapasztalt házőrzőhöz. Morzsa helyett Buksi vállalja el a feladatot. A veszély végül olyan formában érkezik, amilyenre senki sem számított.

CC

8. rész

Tájékozódó futás

Morzsa Buksival a tájékozódó futást szeretné gyakorolni, de Sompolyogiék sült kolbászának illata minduntalan eltántorítja a kiskutyát. Teljesen beleéli magát, hogy a sportolás végén kapni fog a kolbászból.

CC

9. rész

De jó vicc!

Morzsa nagytakarít, de közben elmegy bevásárolni. Rókica minden áron meg akarja tréfálni az öreg kutyát és végül sikerül Buksit is beszerveznie. A tréfán csak ők nevetnek és azt hiszik, senki sem sejti titkukat.

CC

10. rész

Nyuszibaba

Rókica egyre az újabbnál újabb játékaival dicsekszik Buksinak. Cicamica és Morzsa mindent megtesznek Buksi boldogságáért, de a hencegéssel nehéz versenyezni. Megeshet azonban, hogy a hencegő végül egyedül marad.

11. rész

Rókavadászok

Morzsához vendégek érkeznek: régi barátja Boxer Kristóf és a fia Bagó. Cicamica már előre örül, hogy Buksinak lesz játszótársa. Egy kisebb játszótársat azonban nem könnyű elviselni, főleg ha közben akad más barát is.

CC

12. rész

Ezüstpenész

Buksi mindennel játszik, ami a keze ügyébe kerül, és nem figyel arra, milyen galibát okoz ezzel másoknak. Mégha igyekszik is rendbehozni a dolgokat, Cicamicát ezúttal komolyan megbántotta.

CC

13. rész

Morzsa kutya díványa

Morzsa kutya tapétázni készül, ezért kiteszi díványát az udvarra. A hívogató ugrálóalkalmatosság Rókicát és Buksit is lázba hozza. A jókedv egészen addig tart, amíg egy rugó ki nem szakítja a huzatot.