Gyakornokokat várunk az MTVA Archívumba!

Utolsó éves bölcsész vagy és érdekel a média világa, vagy ismersz olyat, akit igen? Az MTVA Archívuma (fotós, sajtó és mozgóképes részlegek) gyakornoki képzést hirdet, melynek végén a legjobbak állást is kaphatnak!

Házon belül

2021.05.28 | olvasási idő: kb. 2 perc


Szeretnéd látni, hogyan működik a Fotóarchívum, vagy az MTVA Filmarchívuma? Vagy hogy hogyan lehet profin kutatni az MTVA archív anyagai között, vagy archív adást szerkeszteni?

JELENTKEZZ ARCHÍVMUI KÉPZÉSI PROGRAMUNKBA ÉS TANULD A SZAKMÁT A GYAKORLATBAN!

Olyan fiatalokat keresünk, akik érdeklődnek az archívumi terület munkafolyamatai iránt és szeretnék a gyakorlatban elsajátítani a szakmát. A képzés során a diákok lépésről lépésre megismerkednek az archív kutatások rejtelmeivel, az archív adásszerkesztés, az archív hírszerkesztés és a film- és videorestaurálás folyamataival.

A program három hónapon keresztül, havi megújuló rendszerben intenzív gyakorlatot biztosít a résztvevők számára. A programban résztvevők ösztöndíjban részesülnek, a legjobbak akár munkaszerződést is kaphatnak a program végén!

Az ideális jelölt:

bölcsész képzés utolsó éves hallgatója

  • legalább középfokú nyelvvizsgával rendelkezik
  • jól tud csapatban dolgozni
  • a gyakorlatban, profi szakemberektől szeretné megtanulni az archívumi folyamatokhoz szükséges ismereteket


A jelentkezés feltétele:

  • sikeres szóbeli felvételi

A jelentkezéshez szükséges:

  • önéletrajz kapcsolattartási adatokkal,
  • motivációs levél

A programmal kapcsolatos további információkért keress bennünket az alábbi elérhetőségeken: 

Apró Georgina
ügyvezető

Közszolgálati Médiaakadémia Alapítvány
1037 Budapest, Kunigunda útja 64.

Mobil: +36 30 195 4214
apro.georgina@mtva.hu

www.media-akademia.hu

További cikkek:

Horoszkóp – az állatövi jegyek képekben

Az ember több ezer éve kémleli az égboltot, hogy kifürkéssze a csillagok járását. Ezért igézi meg az a tanítás, mely szerint az égi és földi utak iker pályákon futnak.

A balhátvéd, akinek nem csak a meze volt piros-kék

Ihász Kálmán, olimpiai bajnok labdarúgó-legenda tizenkét éves korától visszavonulásáig hűséges volt angyalföldi klubjához.

Böbe, az iskolateremtő csimpánz

A hatvanas években Böbe elvarázsolta a Veszprémi Állatkert gondozóit és látogatóit képességeivel. Rajzolt, festett és gyurmázott, takarított, szörpöt kavart, kávét főzött, kanállal evett tányérból. A finom falatok megkaparintásáért kulccsal nyitott lakatot és zárat.

Bozsik József, az első igazi középpályás

Az Aranycsapat egyik meghatározó játékosa, az első százszoros válogatott magyar labdarúgó egész életében ugyanabban a klubban játszott, csak a klub neve változott többször is.