Gyakornokokat várunk az MTVA Archívumba!

Utolsó éves bölcsész vagy és érdekel a média világa, vagy ismersz olyat, akit igen? Az MTVA Archívuma (fotós, sajtó és mozgóképes részlegek) gyakornoki képzést hirdet, melynek végén a legjobbak állást is kaphatnak!

Házon belül

2021.05.28 | olvasási idő: kb. 2 perc


Szeretnéd látni, hogyan működik a Fotóarchívum, vagy az MTVA Filmarchívuma? Vagy hogy hogyan lehet profin kutatni az MTVA archív anyagai között, vagy archív adást szerkeszteni?

JELENTKEZZ ARCHÍVMUI KÉPZÉSI PROGRAMUNKBA ÉS TANULD A SZAKMÁT A GYAKORLATBAN!

Olyan fiatalokat keresünk, akik érdeklődnek az archívumi terület munkafolyamatai iránt és szeretnék a gyakorlatban elsajátítani a szakmát. A képzés során a diákok lépésről lépésre megismerkednek az archív kutatások rejtelmeivel, az archív adásszerkesztés, az archív hírszerkesztés és a film- és videorestaurálás folyamataival.

A program három hónapon keresztül, havi megújuló rendszerben intenzív gyakorlatot biztosít a résztvevők számára. A programban résztvevők ösztöndíjban részesülnek, a legjobbak akár munkaszerződést is kaphatnak a program végén!

Az ideális jelölt:

bölcsész képzés utolsó éves hallgatója

  • legalább középfokú nyelvvizsgával rendelkezik
  • jól tud csapatban dolgozni
  • a gyakorlatban, profi szakemberektől szeretné megtanulni az archívumi folyamatokhoz szükséges ismereteket


A jelentkezés feltétele:

  • sikeres szóbeli felvételi

A jelentkezéshez szükséges:

  • önéletrajz kapcsolattartási adatokkal,
  • motivációs levél

A programmal kapcsolatos további információkért keress bennünket az alábbi elérhetőségeken: 

Apró Georgina
ügyvezető

Közszolgálati Médiaakadémia Alapítvány
1037 Budapest, Kunigunda útja 64.

Mobil: +36 30 195 4214
apro.georgina@mtva.hu

www.media-akademia.hu

További cikkek:

Kukori és Kotkoda - kvíz

Kukori és Kotkoda nemcsak a baromfiudvaron csipegették a magokat, hanem a televízió képernyőjén is feltűntek. A gyerekek azonnal a szívükbe zárták a kapirgáló mesefigurákat.

Schulek Frigyes, a Mátyás-templom és a Halászbástya építésze

Nincs olyan Magyarország vagy Budapest útikönyv, amelyben ne szerepelne előkelő helyen, gyakran a címlapon a főváros meghatározó épületegyüttese.

Csoda a vasút szerelmeseinek: a Magyar Vasúttörténeti Park

Gőzmozdonyok, dízelmozdonyok, motorkocsik, villamos mozdonyok, személykocsik, hóekék és sínautók összesen 70 000 négyzetméteren. Ez a csodavilág a Magyar Vasúttörténeti Park.

Akit a pálya a tenyerén hordozott

Tizennégy évesen kapta első filmszerepét, onnantól nem volt megállás. Születésnapján köszöntjük a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színésznőt, Moór Mariannát.