Hűsítő kínálat az m3.hu-n!

A tikkasztó hőségben a legjobb frissítő egy remek film a hűvös szobában. A következő hetekben számos évtizedek óta nem látott műsorral bővítjük az m3.hu kínálatát. Mutatjuk az újdonságokat!

Házon belül

2021.06.24 | olvasási idő: kb. 3 perc


Filmek 
A történelmi témájú Czillei és a Hunyadiak és a félreértéseken alapuló Csendes kávéház című filmek igazi gyöngyszemek, ez utóbbi főszerepében a zseniális Bodrogi Gyulát láthatjuk. A Szakácsi Sándor és Venczel Vera főszereplésével készült A sárkány menyegzője című filmből kiderül, mi történik, ha egy nőcsábász egy gyönyörű lányban emberére akad. Ha inkább egy izgalmas krimire vágynak, akkor A fantasztikum betör a detektívregénybe, avagy Daibret felügyelő utolsó nyomozása című filmet ajánljuk, melyben a szereplők egy gyilkossági ügy felgöngyölítésén dolgoznak.

Bodrogi Gyula a Csendes kávéház című film jelenetében.

Szórakoztató sorozatok
Talán sokan emlékeznek a 30 éve sugárzott Előttem az utódom című népszerű sorozatra, amelyben elismert művészek neveznek meg egy-egy ifjú tehetséget, akiben fiatalkori önmagukat látják. 
A Kincsestár ’90-es évek óta nem sugárzott adásaiban Antal Imre, Rátonyi Róbert, Tolnay Klári és Payer András mesélnek életükről és karrierjükről.
Közkívánatra újra műsorra tűzzük a Szeszélyes évszakokat is Antal Imre műsorvezetésével és frappáns poénjaival.

Antal Imre, a Szeszélyes évszakok műsorvezetője.

Zene és színház 
A megújult műsorkínálatból nem maradhatnak ki a színházi premierek sem: a Velúrzakó, a Vágy a szilfák alatt, A Mester és Margarita című előadások felejthetetlen élményt nyújtanak. 
Zenében sem lesz hiány, hiszen Ruttkai Éva és Kishonti Ildikó önálló estje, valamint a Balatonnál játszódó Te kedves öreg tenger… című műsor vidám slágerei garantálják a jó hangulatot.

Természetesen a gyerekekre is gondoltunk: Mi újság a Futrinka utcában? Erre a kérdésre kaphatnak választ a legkisebbek vagy akár a nosztalgiázó idősebbek, hiszen újra megtekinthetők Cicamica, Böbe baba, Morzsi kutya és a többi kedves szereplő kalandjai.
Kövessék figyelemmel műsorújságunkat, és szemezgessenek a hőségben üdítő tartalmainkból az m3.hu-n

További cikkek:

Karády Katalin, a végzet asszonya

A harmincas-negyvenes évek egyik legkedveltebb filmszínésznője és énekesnője egyik napról a másikra változtatta meg az eszményi nőről alkotott képet.

Bohóc és tragika

Beleszületett a színészvilágba, ahonnan édesapja tiltása sem tántorította el. Tragikus sorsú hősnőket és groteszk, eltorzult karakterfigurákat is életre keltett. 65. születésnapja alkalmából köszöntjük Básti Julit!

Indián nyári kínálat az m3.hu-n!

A tikkasztó hőség után tartalmas, megújult kínálatot hozunk, hogy Önök kikapcsolódhassanak! A következő hetekben számos, évtizedek óta nem látott műsorral bővítjük az m3.hu palettáját. Mutatjuk az újdonságokat!

Szabad egy táncra, Psota Irén?

Róna Viktor tizenévesen az Operaház balettkarának tagja lett, később világkarriert futott be. A párizsi Opera és a milánói Scala mestere volt, rajzolt neki Picasso, barátkozott vele Nurejev. Erzsébet királynő és Kennedy előtt is fellépett a 85 éve született Kossuth- és Liszt-díjas érdemes és kiváló művész.