Hűsítő kínálat az m3.hu-n!

A tikkasztó hőségben a legjobb frissítő egy remek film a hűvös szobában. A következő hetekben számos évtizedek óta nem látott műsorral bővítjük az m3.hu kínálatát. Mutatjuk az újdonságokat!

Házon belül

2021.06.24 | olvasási idő: kb. 3 perc


Filmek 
A történelmi témájú Czillei és a Hunyadiak és a félreértéseken alapuló Csendes kávéház című filmek igazi gyöngyszemek, ez utóbbi főszerepében a zseniális Bodrogi Gyulát láthatjuk. A Szakácsi Sándor és Venczel Vera főszereplésével készült A sárkány menyegzője című filmből kiderül, mi történik, ha egy nőcsábász egy gyönyörű lányban emberére akad. Ha inkább egy izgalmas krimire vágynak, akkor A fantasztikum betör a detektívregénybe, avagy Daibret felügyelő utolsó nyomozása című filmet ajánljuk, melyben a szereplők egy gyilkossági ügy felgöngyölítésén dolgoznak.

Bodrogi Gyula a Csendes kávéház című film jelenetében.

Szórakoztató sorozatok
Talán sokan emlékeznek a 30 éve sugárzott Előttem az utódom című népszerű sorozatra, amelyben elismert művészek neveznek meg egy-egy ifjú tehetséget, akiben fiatalkori önmagukat látják. 
A Kincsestár ’90-es évek óta nem sugárzott adásaiban Antal Imre, Rátonyi Róbert, Tolnay Klári és Payer András mesélnek életükről és karrierjükről.
Közkívánatra újra műsorra tűzzük a Szeszélyes évszakokat is Antal Imre műsorvezetésével és frappáns poénjaival.

Antal Imre, a Szeszélyes évszakok műsorvezetője.

Zene és színház 
A megújult műsorkínálatból nem maradhatnak ki a színházi premierek sem: a Velúrzakó, a Vágy a szilfák alatt, A Mester és Margarita című előadások felejthetetlen élményt nyújtanak. 
Zenében sem lesz hiány, hiszen Ruttkai Éva és Kishonti Ildikó önálló estje, valamint a Balatonnál játszódó Te kedves öreg tenger… című műsor vidám slágerei garantálják a jó hangulatot.

Természetesen a gyerekekre is gondoltunk: Mi újság a Futrinka utcában? Erre a kérdésre kaphatnak választ a legkisebbek vagy akár a nosztalgiázó idősebbek, hiszen újra megtekinthetők Cicamica, Böbe baba, Morzsi kutya és a többi kedves szereplő kalandjai.
Kövessék figyelemmel műsorújságunkat, és szemezgessenek a hőségben üdítő tartalmainkból az m3.hu-n

További cikkek:

Lechner Ödön – a magyar építészeti szecesszió megteremtője

Sajátos nemzeti stílus kialakításán fáradozott, a magyar mellett keleti, főleg indiai népművészeti motívumokat alkalmazott, a korszerű építészeti törekvések európai rangú képviselője volt.

Tűzoltók napja

1991 óta május 4-én az életüket naponta kockáztatók előtt tisztelgünk. A lánglovagok elsődleges feladata az emberi élet- és a vagyonmentés, de segítenek katasztrófa-elhárításban, sőt, néha kisállatok mentésében is.

Minden napra Örkény!

110 éve született a magyar groteszk nagymestere, aki mindig aktuális. A születésnapi hét minden egyes napján megidézi az MTVA Archívuma a magyar irodalom egyik legegyedibb hangú és stílusú szerzőjét, aki mindig nagyregényeket szeretett volna írni, mégis az egyperces novellákkal lett megkerülhetetlen igazodási pont.

Ludwig Múzeum

1996-ban e napon nyitotta meg kapuit a Ludwig Kortárs Művészeti Múzeum